Hírek

Blogbejegyzések

2023. 02. 16.

Elindult az eddigi legnagyobb átalakulás a Westend történelmében, melynek kapcsán a közösség, a természetes környezet, a fenntartható és digitális megoldások kerülnek középpontba

Teljeskörű megújuláson megy át a Westend ételudvara az elkövetkező hónapokban. A tervezés során a bevásárlóközpont kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az átalakulást követően a terület messzemenőkig betöltse a közösségi tér funkciót, illetve tükrözze az üzemeltető következetes fenntarthatósági stratégiáját és elkötelezettségét az innovatív megoldások iránt. A munkálatok várhatóan júliusban érnek véget, a nagy forgalmú gasztro tér éttermei azonban ez idő alatt is zavartalanul működnek.

 

2023. 02. 06.

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak vállalatként tegyünk környezetünkért, de az egyének szintjén is lehetőséget adjunk a fenntarthatósági projekteknek, hiszen kollégáink bevonásával és elkötelezésével válhat igazán mindennapjaink részévé a zöld gondolkodás és tudatosság.

2023. 01. 17.

A jó munkaerő megszerzése nem könnyű feladat, megtartásuk pedig talán még nagyobb kihívást jelent. Folyamatosan törekszünk arra, hogy munkatársaink számára megtaláljuk azokat a személyre szabott motivációs eszközöket, mellyel hosszú távon elkötelezetté tehetjük őket. 

2023. 02. 21.

Az év első hónapjai nem bővelkednek ingatlanszakmai konferenciákban. Épp ezért született meg a Property Warm Up ötlete, mely igazi évindító eseményként - levetkőzve a korábban megszokott programstruktúrát - izgalmas előadásokkal és sablonokat nélkülöző panelbeszélgetésekkel várta az érdeklődőket.

2023. 04. 24.

A világ előtt számos kihívás áll: harc a klímaváltozás ellen, lineárisról a körkörös gazdaságra való átállás, az egyenlőtlenségek csökkentése, a gazdasági és társadalmi igények közötti egyensúly megtalálása. Mindezek a mi működésünkre is hatással vannak, alakítják stratégiánkat, eszközrendszerünket.

 

2023. 04. 25.

A technológiai fejlődés, a természeti értékek megőrzésének igénye és a gazdasági környezet változásai folyamatosan újabb és újabb kihívásokat gördítenek a cégek elé. A több milliárdos fejlesztéseket azonban nem lehet napi szinten újratervezni, módosítani. A leglátogatottabb hazai ingatlanokat kezelő Gránit Pólus vezetője szerint ezért a projektek felelős működtetéséhez időben fel kell ismerni azokat a trendeket, ügyeket, amelyek 10-15 éves időtávon vagy akár azon túl határozzák meg az életünket. A szakember szerint jelenleg négy olyan megatrend látható, amelyek segítenek alkalmazkodni a gyors környezeti, technológiai, gazdasági változásokhoz. 

 

2023. 05. 11.

Az elmúlt időszak eredményeiről Dömötör Mónika bérbeadási vezetőt kérdeztük.

Eseménydús időszakot tudhat maga mögött a Westend irodabérbeadási részlege. Bár a Covid utóhatása még érezhető, hiszen a home office a legtöbb cégnél alapvetően beépült a mindennapokba, számos sikeres projektről számolt be Dömötör Mónika, a Westend Offices bérbeadási vezetője. 

2023. 05. 15.

Május a diverzitás, a sokszínűség hónapja. Házainkban azonban nem csak ilyenkor, de az év minden napján igyekszünk fejlesztésekkel és programjainkkal élhető és biztonságos környezetet biztosítani mindazoknak, akik ellátogatnak hozzánk.

2023. 05. 22.

A magyar vállalkozói szféra egyik legmeghatározóbb alakja, Demján Sándor idén lenne 80 éves.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a Demján család tagjai a mai napon megtiszteltek bennünket és részvételük mellett a Gránit Pólus csoport egykori és jelenlegi munkatársaival közösen Demján Sándor munkássága előtt tisztelegve emléktáblát avattunk a cégcsoport központi irodájában.

2023. 05. 30.

A BCSDH „Transform Talks” vállalatvezetői kerekasztal beszélgetésén a biodiverzitásról, a természet-pozitív megoldások finanszírozásáról osztották meg gondolataikat a résztvevők. A természeti sokszínűség megőrzése nemcsak az ESG kötelezettségek révén, de alapvető szemléletmódunkból fakadóan fontos a Gránit Pólus csoport számára. A jó gyakorlatok alkalmazásán túl törekszünk arra, hogy a témával kapcsolatos tudást, ismereteket a lehető legszélesebb körben terjesszük.
Az inspiráló egyeztetésen cégcsoportunk képviseletében Gyertyánfy Miklós működési vezérigazgató-helyettes beszélt a Gránit Pólus fenntarthatósági vállalásairól és a projektek kapcsán tervezett edukációs kezdeményezésekről.

2023. 05. 31.

A Superbrands díjjal azokat a fogyasztói márkákat értékelik, melyek kimagasló teljesítményt mutatnak márkaépítés, piaci szereplés, reputáció és tradíciók tekintetében. A Westend bevásárlóközpont idén 11. alkalommal nyerte el a független zsűri által odaítélt minősítést, melyhez a teljes üzemeltetői csapatunknak gratulálunk!