2023.05.30.
ESG

A BCSDH tagvállalatai a biodiverzitás fenntarthatóságáról egyeztettek

A BCSDH „Transform Talks” vállalatvezetői kerekasztal beszélgetésén a biodiverzitásról, a természet-pozitív megoldások finanszírozásáról osztották meg gondolataikat a résztvevők. A természeti sokszínűség megőrzése nemcsak az ESG kötelezettségek révén, de alapvető szemléletmódunkból fakadóan fontos a Gránit Pólus csoport számára. A jó gyakorlatok alkalmazásán túl törekszünk arra, hogy a témával kapcsolatos tudást, ismereteket a lehető legszélesebb körben terjesszük.
Az inspiráló egyeztetésen cégcsoportunk képviseletében Gyertyánfy Miklós működési vezérigazgató-helyettes beszélt a Gránit Pólus fenntarthatósági vállalásairól és a projektek kapcsán tervezett edukációs kezdeményezésekről.

"A biodiverzitás csökkenése, az állat- és növényfajok drámai mértékű eltűnése beláthatatlan következményekkel fenyegeti életünket.
Nagyon hasznos volt részt venni a BCSDH kerekasztal beszélgetésén, ahol számos jól alkalmazható ötlet hangzott el a legkülönbözőbb iparágakat képviselő vállalatvezető kollégáktól arról, hogy mit is tehet egy hazai vállalkozás a környezetünk védelméért.
A Gránit Pólus az általa kezelt nagy látogatottságú létesítmények - a Westend Bevásárlóközpont, a Papp László Budapest Sportaréna és a Művészetek Palotája - révén elsősorban a szemléletformálásban, a környezetünkkel kapcsolatos felelős gondolkodás előmozdításában kíván szerepet vállalni." - mondta a rendezvény kapcsán Gyertyánfy Miklós.