Karrier

Teret adunk a lehetőségeknek!

Csatlakozz hozzánk, és építsük együtt a jövőt! A te jövődet, a cégcsoportét és a körülöttünk élő emberekét!

Legyél egy olyan csapat tagja, ahol 

  • szakmailag érdekes és változatos feladatok várnak rád
  • folyamatosan fejlődhetsz és építheted a karriered
  • egyszerre élvezheted a családi vállalkozás gondoskodó légkörét és a multinacionális cég profizmusát
Nézd meg aktuális állásajánlatainkat!

Mitől más a Gránit Pólus?

Rugalmas munkavégzés

Tudjuk, hogy a munkán kívül is akad intézni valód. Ezeket kényelmesen letudhatod a törzsmunkaidőd egyedi meghatározásával. Kezdj vagy végezz korábban, ahogy neked ideálisabb! Heti 1 napot pedig akár otthonról is dolgozhatsz.

Wellbeing

Gyümölcs, tea, kávé minden nap vár az irodában, de évente többször várunk egészséges falatokkal, italokkal is. Munkaállomásodhoz pedig te magad választhatod ki az ergonomikus irodai kiegészítőket.

Csapatépítés

Évente több alkalommal adott a lehetőség, hogy más oldalról is megismerjük egymást, és munkaidőn túl – vagy ahelyett – egy jó buliban vagy egyéb szabadidős program keretében töltődjünk fel. Céges nap a szabadban, kiscsoportos sörözés, színház, gokart, társasjáték klub… minden működik!

Fenntarthatóság

Nálunk ez nem divat, hanem alapérték, amely stratégiánkat és a teljes működésünket áthatja. Szeretnénk, ha bolygónk jövőjéért te magad is tennél, amihez az irodában is számos lehetőség – energiatakarékossági útmutató, szelektív hulladékgyűjtő, üvegkulacs stb. – rendelkezésedre áll.

Sport

Minden évben szervezünk közös sportprogramot, általában evezünk vagy bringázunk. De van focicsapatunk, és szívesen csatlakozunk ahhoz a sportághoz is, amit te űzöl! Vegyél rá minél több kollégát, és mi támogatjuk az edzéseteket!

Onboarding csomag

Szeretnénk, hogy tudd, mennyire várunk téged. Ezért csatlakozáskor egy kis ajándékcsomagot kapsz, hogy otthonosan érezd magad nálunk már az első napokban is.

Kedvezmények

Csapatunk tagjaként te is élvezheted a cégcsoportra vonatkozó előnyös lehetőségeket, így például kedvezményes áron tudsz jegyet vásárolni magadnak a Budapest Sportaréna koncertjeire.

Workshopok

Alkotni mindig öröm, és persze remek kikapcsolódás. Évente többször szert tehetsz új tudásra és képességekre a változatos témákban szervezett kézműves workshopokon.

Tréningek

Angoltudásodat folyamatosan fejlesztheted a cégcsoport által szervezett nyelvi képzéseken. Szakmai fejlődésedet tematikus tréningekkel, és egyéb továbbképzési formákkal támogatjuk.

Videók

Karácsony 2022
Gránit Pólus Onboarding
GöbölFeszt 2022
Velencei bringatúra 2022
Jótékonysági szendvicskészítés 2022
GöbölFeszt 2021
Kézműves workshop
DreamBuilding 2019
Kenutúra 2019
TalkCafé 2019

Galéria

Aktuális állásajánlatok

2024.02.26.
Marketing Manager
Budapest ikonikus bevásárlóközpontjának marketingcsapata új kollégát keres, Marketing manager pozícióba.

Jelentkezés

Kérünk válaszd ki a legördülő menüből a kívánt állás kódját, töltsd ki a jelentkezéshez szükséges adatokat, illetve csatold az önéletrajzod.