2023.07.25.

Megnyitott Budapest legmenőbb ételudvara, a Food&Friends

A hétvégén grandiózus show műsorral és változatos programokkal nyitott meg a Westendben Budapest legújabb ételudvara, a Food&Friends. A bevásárlóközpont történetének eddigi legnagyobb volumenű beruházása során 2.500 négyzetméternyi terület újult meg, szem előtt tartva a cégcsoport és a ház legfontosabb értékeit: az ESG irányelveket – kiemelten a fenntarthatóságot és a társadalmi felelősségvállalást -, a közösségteremtést és az innovációt. A 30 éttermet és több mint 600 férőhelyet magában foglaló étkezőrészt az egyedi építészei megoldásairól és természetes anyaghasználatáról elhíresült Hello Wood tervezőiroda álmodta meg.

A felelős, hazai forrásból származó, kényelmes tölgyfa bútorok mellett számos digitális megoldás – telefontöltők, tálcaszedő és takarító robotok, érintőképernyős rendelőfelületek, és egy 30 méter hosszú led fal - garantálja a vásárlók kényelmét és a hely egyedi hangulatát.
A látogatók a nyitóeseményen találkozhattak először az új bútorokkal és berendezésekkel, melyeket egy látványos leleplező programot követően vehettek birtokba. Az esemény alkalmával többek között selfie droid és zero waste workshop várta az érdeklődőket, illetve a Food&Friends nyereménykerék, ahol az 1 millió forintos fődíj is gazdára talált.