2022.12.19.
ESG
fenntarthatóság
CSR

Ajándékozás fenntartható módon

Az etikus ajándék már nem kérdés, hanem alap.

Minden karácsonykor fejtörést okoz a marketingosztálynak, mivel köszönjük meg azoknak az üzleti partnereinknek az együttműködést, akik az év során nagyban támogatták munkánkat és hozzájárultak sikereinkhez. A hagyományos ajándékoktól már sok éve elköszöntünk és minden évben olyan lehetőségeket kutatunk fel, melyek képviselik cégcsoportunk értékeit, és támogatják a társadalmi felelősségvállalás vagy a környezetvédelem terén kitűzött céljainkat.

2022-ben az ajándékozásra szánt összeg nagy részével a Gyermekétkeztetési Alapítvány működését segítettük, míg a Budapest Sportaréna ajándékaként partereink nevében 130 fa ültetésével járultunk hozzá a 10 millió Fa Alapítvány kezdeményezéséhez. A fák a bátmonostori Zöld Zugoly Klímafarmon kerülnek telepítésre – ez az ajándék remek folytatása a Westend által december elején megvalósított Andrássy úti fásítási programnak.

További vásárlásokkal pedig hazai kistermelőket, illetve csökkent munkaképességűeket foglalkoztató szervezeteket támogattunk, segítve őket abban, hogy tagjaiknak hosszú távon tudjanak munkalehetőséget biztosítani.

Ha teheted, törekedj rá, hogy otthon is minél több etikus ajándék kerüljön a fa alá, melyekkel óvjuk környezetünket, teszünk a társadalomért és hozzájárulunk a kistermelői gazdálkodási forma fenntartásárhoz.