2023.02.21.

A legnagyobb nevekkel és szokatlan témákkal indítottuk az évet

Az év első hónapjai nem bővelkednek ingatlanszakmai konferenciákban. Épp ezért született meg a Property Warm Up ötlete, mely igazi évindító eseményként - levetkőzve a korábban megszokott programstruktúrát - izgalmas előadásokkal és sablonokat nélkülöző panelbeszélgetésekkel várta az érdeklődőket.

A Gránit Pólus által támogatott félnapos Portfolio rendezvény gyakorlatilag teltházzal zajlott a Crowne Plaza Hotel báltermében, ahol a gazdasági és pénzügyi környezet várható eseményein túl olyan kérdések kerültek napirendre, mint a mesterséges intelligencia szerepe, az okosvárosok működése, a térhasználat pszichológiája vagy a különböző generációk viselkedési normái és adaptációs képessége. Csupa olyan téma, ami akár indirekt módon is, de jelentős hatással van az ingatlanpiacra mind bérlői, mind tulajdonosi vagy üzemeltetői oldalon, és amire cégcsoportunk működése során különösen nagy figyelmet fordít.
A tartalmas beszélgetések és az érdekfeszítő előadások után a hotel kínálta gasztronómiai élmények és az elmaradhatatlan gin bar garantálta a jó hangulatot, és nyitott utat az kötetlen kapcsolatépítésnek.

Köszönjük a Portfolio csapatának a szervezést! Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen színvonalas rendezvényt támogathattunk, és hogy az eseményhez felkért előadókon keresztül megoszthattuk a szakmával a számunkra kiemelten fontos témákat!

A konferencia beszámolóját ITT, ITT és ITT olvashatjátok.