2023.05.22.

Emléktáblával tisztelgünk Demján Sándor munkássága előtt

A magyar vállalkozói szféra egyik legmeghatározóbb alakja, Demján Sándor idén lenne 80 éves.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a Demján család tagjai a mai napon megtiszteltek bennünket és részvételük mellett a Gránit Pólus csoport egykori és jelenlegi munkatársaival közösen Demján Sándor munkássága előtt tisztelegve emléktáblát avattunk a cégcsoport központi irodájában.

Demján Sándorhoz mindannyiunkat különböző emlékek fűznek. Egyeseknek kiváló üzletember, akinek a nevéhez a nemzetközi beruházásokon túl olyan mérföldkőnek számító hazai üzletfejlesztések kötődnek, mint a Skála, a Bank Center a Westend épületegyüttes vagy éppen a Művészetek Palotája. Másoknak példakép, tanító, mentor, a vállalkozók képviselője. Mindenekelőtt azonban férj, édesapa és nagyapa.

A Kocsis Balázs szobrászművész által készített dombormű méltó emléket állít az emberségnek, a kreativitásnak, az ambíciónak és a kitartásnak, mely Demján Sándor életét is áthatotta, és amellyel szakmai és személyes kapcsolatai során oly sokakat gazdagított.

„Ha az egyéni teljesítmény hatékonyabb lenne a csapatmunkánál, akkor a világ egyszemélyes vállalkozás lenne.” – Demján Sándor