2023.11.07.

Ismét díjat nyert a ReStore!♻️

 

 

Legjobb környezeti felelősségvállalásért kategóriában nyert CSR Hungary díjat a Westend használtruha-gyűjtő helyisége, a ReStore, amit tavaly azért hoztunk létre, hogy a fenntarthatósági törekvéseinkbe a látogatóinkat is bevonhassuk.

Az elismerést minden évben Magyarország legkiemelkedőbb felelős és fenntartható projektjeinek ítélik oda, ami védjegyhasználati joggal is jár a következő két évre. Büszkék vagyunk rá, hogy a közönségünk számára is egyre fontosabb a fenntarthatóság, amit számokkal is lehet igazolni, hiszen a nyitás óta több mint 50 tonnányi használt ruhát adtak le a ReStore-ban, aminek csupán 1%-a nem hasznosítható újra valamilyen formában. Emellett a dizájnjában is a fenntarthatóságot hirdető helyiségünkben gyakran tartunk a témában workshopokat és döntően a jótékonysági gyűjtésekeinknek is ez ad otthont, legutóbb például a tanszergyűjtésünknek.

A ReStore-ban továbbra is várjuk a feleslegessé vált ruhákat, lakástextíliákat, cipőket és táskákat, hogy ismét bekerülhessenek a körforgásba! 

Ezúton is gratulálunk a csapatnak, és köszönjük a használtruha-gyűjtő helyiség üzemeltetésében partnerként közreműködő Textrade és a Touché Event támogatását!