ESG

ESG elkötelezettség

Elhivatottak vagyunk az iránt, hogy tevékenységünket ne kizárólag üzleti eredményeinket szem előtt tartva, de gazdasági, környezeti és társadalmi hatásunkat is mérlegelve végezzük. A fenntarthatóság, a tudatosság és az odafigyelés - melyeket ma már az ESG égisze alatt kezelünk - mindig is szerves része volt működésünknek.

Eredményeinket és célkitűzéseinket 2022 óra ESG jelentés formájában is közreadjuk, melyet a GRI sztenderdhez igazítva készítünk el.

Célkitűzéseink – összhangban az ENSZ fenntarthatósági céljaival – kiemelten az alábbi területekre terjednek ki:
Nemek közötti egyenlőség
Megfizethető és tiszta energia
Tisztességes munka és gazdasági növekedés
Fenntartható városok és közösségek
Fellépés az éghajlatváltozás ellen

Amire büszkék vagyunk

2023. 02. 21.

Az év első hónapjai nem bővelkednek ingatlanszakmai konferenciákban. Épp ezért született meg a Property Warm Up ötlete, mely igazi évindító eseményként - levetkőzve a korábban megszokott programstruktúrát - izgalmas előadásokkal és sablonokat nélkülöző panelbeszélgetésekkel várta az érdeklődőket.

2023. 02. 16.

Elindult az eddigi legnagyobb átalakulás a Westend történelmében, melynek kapcsán a közösség, a természetes környezet, a fenntartható és digitális megoldások kerülnek középpontba

Teljeskörű megújuláson megy át a Westend ételudvara az elkövetkező hónapokban. A tervezés során a bevásárlóközpont kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az átalakulást követően a terület messzemenőkig betöltse a közösségi tér funkciót, illetve tükrözze az üzemeltető következetes fenntarthatósági stratégiáját és elkötelezettségét az innovatív megoldások iránt. A munkálatok várhatóan júliusban érnek véget, a nagy forgalmú gasztro tér éttermei azonban ez idő alatt is zavartalanul működnek.

 

2023. 02. 06.

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak vállalatként tegyünk környezetünkért, de az egyének szintjén is lehetőséget adjunk a fenntarthatósági projekteknek, hiszen kollégáink bevonásával és elkötelezésével válhat igazán mindennapjaink részévé a zöld gondolkodás és tudatosság.

Tagságok

MBSZ
IFK
LEO
HFMS