Arena Centar
Horvátország, Zágráb
Horvátország, Zágráb
Arena Centar
Építkezés kezdete
2008
Ingatlankezelő
Gránit Pólus
Teljes beruházási költség (EUR)
244 000 000
GLA (m2)
62 270
GBA (m2)
200 000
Átadás
2008
Parkolóhely
2961
Tervező
Design International UPI-2M d.o.o.

01

Leírás

Az Arena Centar Zágráb legnagyobb 4. generációs bevásárló- és szórakoztató központja, modern építészettel és kozmopolita légkörrel, közel a városközponthoz. A helyiek körében méltán népszerű Arena Centar az első bevásárlóközpont Horvátországban, amely megkapta a „Green Mark – Sign of Excellence” díjat.

Az üzletek között sok egyéb mellett megtalálhatóak a globális vezető divatcég, az Inditex márkái - Zara, Bershka, Stradivarius -, illetve a prémium divat több képviselőre is, a Massimo Dutti, Marks & Spencer és a United Colors of Benetton.

Az Arena Centar számos nemzetközi márkának szolgált kapuként a horvát piacra való belépéshez, mint például: KFC, Desigual, RIP CURL, Columbia, Zara Home, Sinsay, Mohito vagy a Lego Store. Ezen kívül egy közel 8 000 m2-es Interspar hipermarket is található a bevásárlóközpontban. Ugyancsak itt kapott helyet az ország legjobb szórakoztatóközpontjaként számontartott Cinestar multiplex, mely 10 óriás kivetítője mellett először kínált a régióban exkluzív IMAX, Gold Class és 4DX moziélményt. A teljes kikapcsolódás érdekében kaszinó, játszószoba és számos étterem is várja a vendégeket. Az Arena Centar 10 étterme és 8 kávézója a gasztronómia széles skáláját vonultatja fel, a hagyományostól a nemzetközi ízekig.

További projektjeink

Westend bevásárlóközpont
Budapest
Papp László Budapest Sportaréna
Budapest
Művészetek Palotája
Budapest
Crowne Plaza Budapest Hotel
Budapest
Westend irodaház
Budapest