Aktuális állásajánlatok

Marketing Manager A Westend Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. várja a jelentkezéseket Marketing Manager pozícióba! Budapest ikonikus bevásárlóközpontjának marketingcsapata új kollégát keres, Marketing manager pozícióba.
Feladatkör:

A Marketing manager aktívan részt vesz a kampányok kidolgozásában és a márka további erősítésében.  A pozícióhoz tartozó főbb feladatok:

 - Marketingprojekt-menedzsment: marketingprojektek és -kampányok koncepciójának kidolgozása, tervezése és végrehajtása a célzott forgalom növelése, a vásárlói elkötelezettség növelése és a vásárlói élmény fokozása érdekében. A térsosztályok és a

   beszállítók koordinálása a projektek zökkenőmentes és időben történő végrehajtásának biztosítása érdekében a különböző csatornákon, többek között a digitális, a közösségi média, a nyomtatott sajtó és a rendezvények területén.

 - Az összes marketinganyag és kommunikáció konzisztenciájának fenntartása, a márkairányelvek betartása mellett.

 - A  kapcsolódó mérőszámok teljesítményének felügyelete és irányítása a szervezeti célokhoz és célkitűzésekhez való igazodás biztosítása érdekében. 

 - A külső marketingügynökségek és beszállítók koordinálása, ezzel elősegítve az együttműködésen alapuló partnerségeket a sikeres és időben történő projekt- és kampányvégrehajtást.

 - Részletes briefek készítése és azok egyértelmű továbbítása a  beszállítók felé.

 - A közösségi média tartalmi naptárak naprakészen tartása.

 - A jelenlegi és jövőbeli fogyasztói marketingszolgáltatások és -ajánlatok kezelése, finomhangolása és javítása az ügyfelek igényei alapján. (Pl. ajándékkártya, Westend applikáció, ReStore és munkahely) 

 - Rendezvényszervezés: különleges események, promóciók és szezonális kampányok tervezése és koordinálása a vásárlási élmény fokozása és a bevásárlóközpontba irányuló célzott forgalom növelése érdekében. 

 - Piackutatás és -elemzés: piackutatás a fogyasztói trendek, a versenytársak tevékenységeinek és az innovációs lehetőségek azonosítása érdekében. 

Követelmények:

- Minimum 5 év marketing tapasztalat (ügynökségi oldal, FMCG vagy telekommunikáció)

- BSC diploma marketing, vagy  üzleti területen.

- A marketingprojektek felügyeletéhez szükséges kivételes döntéshozatali és szervezési képességek.

- Erős kommunikációs készség. 

- Tapasztalat marketingprojektek kezelésében, projektmenedzsment megközelítéssel. Részletorientált, stratégiai tervezéssel és vezetői képességekkel rendelkező személyiség. 

- Az online és offline marketingtevékenységek ismerete.

- Folyékony, élő angol nyelvtudás szóban és írásban.

- Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint haladó szintű ismerete), social media oldalak használata és kezelése 

 

Amit ajánlunk:

- Veresenyképes fizetés

- Jól megközelíthető, központi helyen lévő irodaház

- Szép Kártya juttatás

- Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Budapest Aréna eseményeire

- Rendszeres csapatépítő programok 

- Próbaidő lejárta után Westend ajándékkártya

- Parkolókártya a Westendbe

- Home office lehetőség a próbaidő letelte után

Jelentkezés

Kérünk válaszd ki a legördülő menüből a kívánt állás kódját, töltsd ki a jelentkezéshez szükséges adatokat, illetve csatold az önéletrajzod.